Page 1 of 1

Nederlandse Klimkampioenschappen 2014

Posted: 14 May 2014, 21:27
by klimgeitebreier
Nederlandse Klimkampioenschappen 2014

Dit jaar zijn de Nederlandse klimkampioenschappen georganiseerd in Het overijsselse Deventer in het park "De Worp" aan de ijssel. In dit park staan zeer oude en monumentale bomen en dit park is samen met de gemeente Deventer gastheer voor de Klimkampioenschappen 2014. In 2011 was de stad Deventer groenste stad van Europa en en nog steeds staat het groen in deze Stad hoog in de prioriteiten lijst van de gemeente.

Ieder jaar wordt er in dit park, de dag van het park georganiseerd waarbij een bepaald thema in de spotlights wordt gezet. Dit jaar is het thema; bewegen in het groen. Als er iets naadloos aansluit aan de doelstellingen van de KPB en de ISA dan zijn dat wel de klimkampioenschappen. Dit jaarlijks terug keerende evenement is dit jaar dan ook opgenomen in de"dag van het Park"in Deventer.

De organisatie van het NKB verloopt voorspoedig en nagenoeg alle faciliteiten zijn rond, op een klein maar niet onbelangrijk detail na;

Deelnemers

Beste boomverzorger van Nederland, kom genieten van de gastvrijheid van het oosten van het land, aan de ijssel in het park "de Worp" en neem deel aan het NKB 2014, als deelnemer of vrijwilliger.

Om vast een indruk te kriijgen van "de dag van het park" de activiteiten en de antourage bekijk dan even de volgende link:
http://www.dagvanhetparkdeventer.nl/" onclick="window.open(this.href);return false;
en schrijf je in voor deelname

De klimgeitebreier :)2