Treehugs: statistieken en kleine storing

Vragen, opmerkingen, ideeën over het forum?
Werkt alles goed? Wat mis je nog?
Post Reply
User avatar
geert7
Treehugger
Treehugger
Posts: 548
Joined: 23 Sep 2014, 19:49
Location: Meppel
Contact:

Treehugs: statistieken en kleine storing

Post by geert7 »

Gister kleine storing, wel hard moeten werken. Een aantal veranderingen werkten niet samen dus terug naar huidige toestand. Hele middag geen treehugs. Er zijn ergere dingen.

Dan... statistieken van 2016.
Ik hoopte dat treehugs voor het eerst een kwart miljoen pageviews zou krijgen per jaar - is niet gelukt. Statistieken zijn gekke dingen dus echt een reden waarom dat niet gelukt is heb ik niet. Wel verdachten. Dafne Schippers is hoofdverdachte. En eerlijk is eerlijk... ze is leuker dan treehugs. Maar wat dan ook... de spelen waren niet echt optimaal voor de statistieken voor treehugs. Who cares.

2016 in getallen
pageviews: 213.321
users: 62.654

Waarom gaat het zo goed?
Simpel, op facebook kan je niets vinden. Facebook is leuk voor brainfarts. Wie wel eens op FB leest over boomverzorgers leest altijd hetzelfde:

Prachtige dag gehad, samen met [willekeurige naam van andere boomverzorger] lekker een [boomsoort] gesloopt. Het was mooi weer en de klant was tevreden. Dat doen we nog een he? [weer dezelfde naam van boomverzorgert]

Herkenbaar? Ja, dat komt omdat dat is wat er vaak op facebook gepost wordt. Niet veel meer dan dat. En dan is treehugs toch anders. Zoek eens iets over een tonderzwam, rhizomorfen, een ripketting of het ETW examen. Bij het zoeken ooit op FB uitgekomen? Of je nou wel of geen grafiet moet gebruiken als je je carabiner moet smeren. Succes op FB. Je vindt het hier wel.

Google has our back - maar uitdagingen blijven. Grootste uitdaging: hoe krijg je meer boomverzorgers aan het schrijven? Nou misschien om het voordeel te noemen, als je hier post blijft het jarenlang gevonden worden voor toekomstige boomverzorgers. Jouw posts zullen het verschil maken. Dus als je iets leuks in een boom ziet, iets geks of juist iets heel normaals... post het hier en het zal jarenlang gevonden worden.
obj_7582.jpg
boom7 - advies - verwijderen - snoeien - stormhout - wij zijn de aap
Post Reply